Inici
linia blanca
Any jubilar de sant Fructuós
linia blanca
Actes del martiri de sant Fructuós
linia blanca
Què és un Any Jubilar
linia blanca
Pregària i lema de l'any jubilar
linia blanca
Objectius
linia blanca
Condicions per rebre el jubileu
linia blanca
Els llocs jubilars
linia blanca
Projectes jubilars
linia blanca
Publicacions i escrits
linia blanca
Organització i enllaços
  AGENDA       NOTÍCIES       VÍDEOS   16 de abril de 2024
 
Notícies Notícies

L’EXCEL·LENT CONCERT DEL COR TEMPUS AL CLAUSTRE DE SANT PAU


Va ser una agradable sorpresa, malgrat que no inesperada, atesos els antecedents del Cor Tempus del Camp de Tarragona, el qual es va sumar a les celebracions de l’Any Jubilar oferint un magnífic concert que s’anunciava com a «Jazz i percussió» i que va tenir lloc el passat 30 de juny al claustre de Sant Pau del Seminari de Tarragona.

Els nombrosos espectadors que es van aplegare en aquell encisador indret s’ho van passar d’allò més bé amb les interpretacions d’aquesta jove formació, nascuda l’any 2003 amb el propòsit de treballar i presentar un repertori de la màxima qualitat, com el que van brindar al públic que va assistir al concert.

El programa que el Cor Tempus va interpretar al peu de la capella de Sant Pau va estar format per peces d’autors del continent americà. Els sons percussionistes d’obres com ara Making the drum, del nord-americà Bob Chilcott, es van barrejar amb el ritme caribeny de Salseo, del cubà Óscar Galián, passant per les nostàlgiques melodies d’un Verano porteño, de l’argentí Astor Piazzolla, on la tradició i la modernitat es fonen en tonalitats corprenedores. El mateix es pot dir dels Tres cants nadius del indis Kraó, del brasiler Marcos Leite, plens de vida com You’ll have to swing it, del també nord-americà Sam Coslow.

El públic, que va aplaudir llargament totes les intervencions de la formació que dirigeix Albert Cid, va sortir molt complagut d’un concert molt equilibrat i amb peces per a tots els gustos. En resum, una magnífica aportació del Cor Tempus a l’Any Jubilar.



 

Calendari
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

arquebisbat de tarragona


WEB PATROCINADA PER