Inici
linia blanca
Any jubilar de sant Fructuós
linia blanca
Actes del martiri de sant Fructuós
linia blanca
Què és un Any Jubilar
linia blanca
Pregària i lema de l'any jubilar
linia blanca
Objectius
linia blanca
Condicions per rebre el jubileu
linia blanca
Els llocs jubilars
linia blanca
Projectes jubilars
linia blanca
Publicacions i escrits
linia blanca
Organització i enllaços
  AGENDA       NOTÍCIES       VÍDEOS   22 de maig de 2024
 
Notícies Notícies

500 ALUMNES DEL COL·LEGI SANT PAU PORTEN A ESCENA EL MUSICAL ‘SOM FLAMA’, BASAT EN SANT FRUCTUÓS, SANT AUGURI I SANT EULOGI


El dissabte 7 de juny, a les 11 hores, el Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona portarà a escena el musical ‘Som Flama’, història ubicada en els temps actuals i que recorre a l’època de l’Imperi Romà per tractar el valor del compromís en el testimoni dels màrtirs tarragonins: sant Fructuós, bisbe, i sant Auguri i sant Eulogi, diaques. ‘Som Flama’ és un musical amb guió escrit per a la ocasió i música moderna amb lletra adaptada. Els autors del guió són els germans Quim i Oriol Carreras, i el director musical és Oleguer Alguersuari. L’argument del musical es desenvolupa en l’entorn de l’escola, on els alumnes han d’elaborar un treball didàctic sobre l’antiga Tàrraco.
L’escenari elegit per representar el musical és el Camp de Mart de Tarragona i es demanarà al públic assistent, per mitja de l’entrada al recinte, la seva col·laboració als projectes solidaris de l’Any Jubilar. Amb aquesta iniciativa els alumnes i professors del Col·legi Sant Pau Apòstol han volgut participar dels actes de celebració de l’Any Jubilar. L’ actuació s’emmarca també dins de la Diada Familiar que l’escola organitza a final de curs.
Tots els alumnes del centre, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat, i els seus professors, prenen part, d’una manera o una altra, en el musical: formen part de la coral; són solistes; ballarins; figurants; preparen decorats; atrezzo; i, en definitiva, s’encarreguen de la totalitat de la posada en escena de ‘Som Flama’, el musical de l’Any Jubilar. 

Calendari
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

arquebisbat de tarragona


WEB PATROCINADA PER