Inici
linia blanca
Any jubilar de sant Fructuós
linia blanca
Actes del martiri de sant Fructuós
linia blanca
Què és un Any Jubilar
linia blanca
Pregària i lema de l'any jubilar
linia blanca
Objectius
linia blanca
Condicions per rebre el jubileu
linia blanca
Els llocs jubilars
linia blanca
Projectes jubilars
linia blanca
Publicacions i escrits
linia blanca
Organització i enllaços
  AGENDA       NOTÍCIES       VÍDEOS   29 de març de 2024
 
Notícies Notícies

TROBADA D’INFANTS DE COMUNIÓ DE L’ARXIPRESTAT DE LA CONCA DE BARBERÀ


Durant el temps pasqual els infants de les nostres parròquies celebren la festa de la Primera Comunió per la que s’han anat preparant durant dos cursos de catequesi. És just, doncs, que en finalitzar aquesta etapa de formació cristiana se celebri amb una jornada festiva. Aquesta és la finalitat de la Trobada Arxiprestal d’Infants que cada any l’Arxiprestat de la Conca de Barberà convoca.

Enguany la trobada es va fer el passat dissabte 5 d’abril a Lilla. A les onze del matí van anar arribant els 70 infants provinents de la majoria de parròquies de la nostra comarca acompanyats dels seus catequistes i alguns mossens. Els infants van ser rebuts a l’església parroquial de Sant Joan Evangelista de Lilla on el rector Mn. Albert Palacin va animar els nens i nenes a preparar amb il·lusió la festa de la Primera Comunió. Tot sortint de la parròquia es va fer un recorregut per grups per anar a trobar la petita ermita que Lilla té dedicada a sant Fructuós.

Precisament enguany se celebra a tot l’Arquebisbat de Tarragona l’Any Jubilar de Sant Fructuós commemorant els 1750 anys del martiri d’aquest sant bisbe. Durant el trajecte els infants van anar descobrint mitjançant proves, diversos aspectes de la vida del bisbe Fructuós. Un cop arribats a l’ermita els mateixos infants van protagonitzar una petita representació en la que es narrava la passió de sant Fructuós. Allí mateix vàrem dinar a l’ombra dels pins del bosc de Lilla. Per la tarda es va finalitzar la jornada amb una estona de jocs i esports.
El propòsit d’aquestes trobades és que els infants coneguin companys d’altres parròquies que durant dos anys han fet la Catequesi de Comunió i, també, agrair als catequistes els seu treball voluntari amb els nostres infants. L’any vinent tornarem a repetir aquesta convocatòria en una altra parròquia del nostre Arxiprestat.



 

Calendari
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

arquebisbat de tarragona


WEB PATROCINADA PER