Inici
linia blanca
Any jubilar de sant Fructuós
linia blanca
Actes del martiri de sant Fructuós
linia blanca
Què és un Any Jubilar
linia blanca
Pregària i lema de l'any jubilar
linia blanca
Objectius
linia blanca
Condicions per rebre el jubileu
linia blanca
Els llocs jubilars
linia blanca
Projectes jubilars
linia blanca
Publicacions i escrits
linia blanca
Organització i enllaços
  AGENDA       NOTÍCIES       VÍDEOS   28 de març de 2024
 
Notícies Notícies

LES MISSES JUBILARS OMPLEN LA CATEDRAL


Diuen que una flor no fa estiu, però moltes flors fan un ram. És el cas de les misses jubilars dels diumenges on nombrosos pelegrins, vinguin en grups organitzats o no, s’apleguen per cumplir un dels requisits per gaudir del do del Jubileu.

La Catedral s’omple amb les persones que assisteixen a les celebracions eucarístiques que habitualment presideix el Senyor Arquebisbe. És el cas del nombrós grup de pelegrins procedents de la parròquia de la Mare de Déu dels Desamparats, de l’Arxiprestat de la Torrassa-Collblanc, pertanyent a l’Arquebisbat de Barcelona, els quals participaren a l’eucaristia de les 11 del matí del passat dia 6 d’abril, amb el só de fons dels tabals dels armats que intervenien a la Trobada amb motiu del 250è aniversari dels Armats de la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i coincidint amb el 1.750è aniversari del martiri dels sants Fructuós, bisbe de Tarragona, i Auguri i Eulogi, diaques i que el Sr. Arquebisbe va aprofitar en la seva homilia per fer menció dels soldats cristians que apareixen a les Actes martirials.

Aquestes nombroses presències dels caps de setmana s’afegeixen al constant degoteig de pelegrins que, diariament, s’atansen a la capella dels Sants Màrtirs de la Catedral, desitjosos d’assolir el do jubilar.



 

Calendari
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

arquebisbat de tarragona


WEB PATROCINADA PER