Inici
linia blanca
Any jubilar de sant Fructuós
linia blanca
Actes del martiri de sant Fructuós
linia blanca
Què és un Any Jubilar
linia blanca
Pregària i lema de l'any jubilar
linia blanca
Objectius
linia blanca
Condicions per rebre el jubileu
linia blanca
Els llocs jubilars
linia blanca
Projectes jubilars
linia blanca
Publicacions i escrits
linia blanca
Organització i enllaços
  AGENDA       NOTÍCIES       VÍDEOS   28 de maig de 2022
 
Notícies Notícies

ÈXIT D’ASSISTÈNCIA A LA PRESENTACIÓ DE L’ANY JUBILAR A MADRID


La sala d’actes de la llibreria Blanquerna, ubicada a la seu de la Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid, ha estat el marc en el que l’arquebisbe metropolità de Tarragona i primat, Mons. Jaume Pujol, acompanyat per l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha presentat als mitjans de comunicació de la capital, l’Any Jubilar de Sant Fructuós, Sant Auguri i Sant Eulogi. Entre els presents, a més d‘una nodrida representació de la premsa madrilenya, s’hi trobaven el senyor Jose Cuervo, delegat del Govern de la Generalitat a Madrid; diversos regidors de l’Ajuntament de Tarragona i Mossèn Joan Magí, president de l’Associació Bíblica de Catalunya.
A l’hora dels parlaments, i després de la presentació duta a terme pel senyor Ignasi Buqueras, president de la Fundación Independiente, Mons. Pujol ha pres la paraula. L’arquebisbe metropolità de Tarragona i primat ha glosat la figura de Sant Fructuós i ha fet balanç de les activitats realitzades fins al moment, per l’Any Jubilar, i del que es farà, fent especial incidència en el Congrés previst pel mes de juny a Tarragona, amb el títol ‘Pau, Fructuós i el Cristianisme Primitiu a Tarragona’. Mons. Jaume Pujol també ha deixat patent el seu desig que, gràcies a la celebració de l’Any Jubilar, moltes persones puguin venir a conèixer Tarragona i la seva Església.
D’altra banda, l’alcalde Ballesteros, aprofitant una exposició sobre el recordat polític Ernest Lluch que té lloc a la seu de la Delegació del Govern de la Generalitat, ha explicat que ‘la voluntat de l’ajuntament tarragoní és sumar esforços, ja que com deien Lluch i Joan Reventós s’ha de buscar allò que suma i no allò que resta’. El senyor Ballesteros també ha considerat que l’Any Jubilar és una bona oportunitat per promocionar Tarragona i ha fet un incís per assegurar que resulta un plaer treballar amb Mons. Jaume Pujol. Josep Fèlix Ballesteros ha afirmat que posa a disposició de l’Any Jubilar els mitjans dels que disposa l’ajuntament i també ha fet referència a l’AVE, com un instrument que facilita les connexions amb Madrid i que pot ajudar a donar a conèixer l’Any Jubilar. 

Calendari
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

arquebisbat de tarragona


WEB PATROCINADA PER