Inici
linia blanca
Any jubilar de sant Fructuós
linia blanca
Actes del martiri de sant Fructuós
linia blanca
Què és un Any Jubilar
linia blanca
Pregària i lema de l'any jubilar
linia blanca
Objectius
linia blanca
Condicions per rebre el jubileu
linia blanca
Els llocs jubilars
linia blanca
Projectes jubilars
linia blanca
Publicacions i escrits
linia blanca
Organització i enllaços
  AGENDA       NOTÍCIES       VÍDEOS   25 de abril de 2024
 
Notícies Notícies

ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ HONOREN EL SEU SANT PATRÓ


Avui, festivitat de Sant Francesc de Sales, patró dels periodistes, escriptors i sordmuts, l´arquebisbe metropolità de Tarragona i primat, Dr. Jaume Pujol Balcells, ha ofert una recepció als mitjans de comunicació, a la casa de l´Arquebisbat, a la qual hi han assistit 35 representants del món de la comunicació, sense comptar alguns acompanyants .
Abans de la recepció, a la capella de Sant Fructuós de la Catedral de Tarragona, Mons. Pujol ha oficiat la missa jubilar que se celebra tots els dies a les 11 del matí, fent especial esment a la figura de Sant Francesc de Sales. Entre periodistas i pelegrins la capella ha resultat insuficient i s’han tingut que posar algunes fileres de catires suplementàries. El la seva homilía, el Senyor Arquebisbe ha destacat el paper de la premsa en la formació de les persones i la seva gran responsabilitat. Ha animat als periodistas a ser servidors de la veritat i ha donar una visió constructiva de les coses.
A la trobada a la casa de l´Arquebisbat han acudit els directors de diversos mitjans de comunicació escrits i radiofònics de Tarragona i de Reus, així com professionals dels diferents mitjans . També ha assistit el responsable de comunicació del Consell Comarcal del Tarragonés i representants de gabinets de premsa d´empreses del territori. Després de l’esmorzar ofert als convidats, l´arquebisbe metropolità de Tarragona i primat, Dr. Jaume Pujol Balcells, ha agraït als periodistes la tasca que fan i ha aprofitat l’avinentesa per presentar-los les últimes novetats relacionades amb el desenvolupament de l´Any Jubilar. Mons. Pujol ha mostrat als reporters gràfics les ampolles del vi de missa de l’Any Jubilar, una estatueta de Sant Fructuós i la llàntia de l´Any Jubilar, feta a Palestina, l’import de la venda de la qual es destina a un projecte de desenvolupament per als cristians de Terra Santa. També ha anunciat als presents la posada en marxa de l´Oficina del Pelegrí; alhora que el seu pròxim viatge, el dia 30, a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) de Madrid, junt amb l´alcalde de Tarragona, Josep-Félix Ballesteros, per tal de presentar l´Any Jubilar als mitjans de comunicació de la capital d’Espanya.
La jornada ha acabat amb la visita, per part d’un grup de periodistes, de l’Oficina del Pelegrí, instal·lada a l’edifici del Seminari Pontifici, i amb la visita a la torre de l’esmentat edifici, un dels punts més alts de la ciutat.




 

Calendari
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

arquebisbat de tarragona


WEB PATROCINADA PER