Inici
linia blanca
Any jubilar de sant Fructuós
linia blanca
Actes del martiri de sant Fructuós
linia blanca
Què és un Any Jubilar
linia blanca
Pregària i lema de l'any jubilar
linia blanca
Objectius
linia blanca
Condicions per rebre el jubileu
linia blanca
Els llocs jubilars
linia blanca
Projectes jubilars
linia blanca
Publicacions i escrits
linia blanca
Organització i enllaços
  AGENDA       NOTÍCIES       VÍDEOS   22 de abril de 2024
 
Notícies Notícies

ESTRENA DE L’AUDIOVISUAL DE LA PETITA PASSIÓ DE SANT FRUCTUÓS. -GRAVADA EN ESPAIS ORIGINALS DE LA TÀRRACO ROMANA


El grup de teatre infantil de l’Associació Cultural Sant Fructuós que representa La Petita Passió de sant Fructuós s’ha convertit en autèntics ambaixadors de l’entitat representant aquesta adaptació teatral en diferents localitats com Tarragona, Reus, Valls, El Vendrell, Falset, Constantí, La Canonja, Solivella i Bonastre. La qualitat tècnica i el sentiment dels nostres infants ha estat la nota que més ha caracteritzat aquesta obra teatral que durant tot l’Any Jubilar ha estat representada per a uns 4.000 espectadors.

Al final de l’Any Jubilar s’ha realitzat una producció audiovisual amb la representació de la Petita Passió en els espais històrics que guarden el record del martiri de Sant Fructuós com l’amfiteatre de Tarragona i diferents espais del Fòrum Provincial. Per tant és un document molt interessant en la línia de la potenciació de la pedagogia del patrimoni històric i arqueològic.

El proper dia 17 de gener, a les 19 hores, al Museu Bíblic Tarraconense, es presentarà el llibret i DVD de La petita Passió de Sant Fructuós adaptació infantil de Maite Muñoz inspirada en l’obra de teatre La Passió de Fructuós. El llibret recull el guió i les fotos de la representació realitzades per Miquel Sanchis. En aquest acte obert a la ciutadania es projectarà el vídeo que te una durada d’uns 30 minuts. 

Calendari
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

arquebisbat de tarragona


WEB PATROCINADA PER