Inici
linia blanca
Any jubilar de sant Fructuós
linia blanca
Actes del martiri de sant Fructuós
linia blanca
Què és un Any Jubilar
linia blanca
Pregària i lema de l'any jubilar
linia blanca
Objectius
linia blanca
Condicions per rebre el jubileu
linia blanca
Els llocs jubilars
linia blanca
Projectes jubilars
linia blanca
Publicacions i escrits
linia blanca
Organització i enllaços
  AGENDA       NOTÍCIES       VÍDEOS   25 de abril de 2024
 
Notícies Notícies

REPRESENTACIÓ DE LA PETITA PASSIÓ DE SANT FRUCTUÓS A SOLIVELLA


Aprofitant que enguany s’escauen els 1750 anys dels martiri de St. Fructuós bisbe de Tarragona, i dels seus diaques sant Auguri i sant Eulogi, i en el marc del seu Any Jubilar, el passat dissabte 22 de Novembre, la parròquia de Santa Maria de Solivella, va organitzar la representació de la petita passió de sant Fructuós, a càrrec dels infants de l’Associació Cultural St. Fructuós.

Amb l’església plena de gom a gom, ens vam aplegar més de 300 persones provinents de diversos pobles de la comarca, ja que aquesta representació es va oferir a tots els infants que fan catequesi del nostre arxiprestat.

Tothom va poder gaudir d´una magnifica representació. Va ser un muntatge molt ben treballat on "els petits actors" no només ens van delitar amb la seva actuació, sinó que ens van colpir en l’escenificació dels últims moments de la vida dels sants màrtirs. El fil conductor l’anava construint el narrador el qual anava fent conèixer els moments viscuts per St. Fructuós i els seus diaques, des del moment en que van ser agafats fins al seu martiri a l’amfiteatre i la seva resurrecció.

L’acte va finalitzar amb una magnífica coca i xocolata desfeta per a tothom, petits i grans, gràcies a la col·laboració de les catequistes de la parròquia.

Cal agrair sincerament l’Associació Cultural St. Fructuós per haver acceptat la invitació de fer la representació a Solivella, i a totes aquelles persones que van ajudar en el muntatge i desmuntatge de tot el material.



 

Calendari
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

arquebisbat de tarragona


WEB PATROCINADA PER