Inici
linia blanca
Any jubilar de sant Fructuós
linia blanca
Actes del martiri de sant Fructuós
linia blanca
Què és un Any Jubilar
linia blanca
Pregària i lema de l'any jubilar
linia blanca
Objectius
linia blanca
Condicions per rebre el jubileu
linia blanca
Els llocs jubilars
linia blanca
Projectes jubilars
linia blanca
Publicacions i escrits
linia blanca
Organització i enllaços
  AGENDA       NOTÍCIES       VÍDEOS   19 de abril de 2024
 
Notícies Notícies

EL COL·LEGI SANT PAU APÒSTOL´DE TARRAGONA LLIURA AL SENYOR ARQUEBISBE LA RECAPTACIÓ DE L’ESPECTACLE ‘SOM FLAMA’


El Senyor Arquebisbe va rebre en el seu despatx oficial a l’equip directiu del Col·legi Sant Pau i a dos dels joves actors que representaren, el passat 7 de juny i a l’auditori del Camp de Mart’, l’espectacle ‘Som flama’, en el qual hi participaren tots els alumnes del centre, des d’Educació infantil fins a Batxillerat, i els professors.

Els visitants lliuraren al Senyor Arquebisbe els 2.500 euros obtinguts com la seva col·laboració als projectes solidaris de l’Any Jubilar, concretament pels endegats pels missioners de l’Arxidiòcesi a Rwanda i a la R.D. del Congo. El prelat va agrair l’esforç i la seva bonica forma de donar a conèixer la figura de sant Fructuós, bisbe, i sant Auguri i sant Eulogi, diaques.

Recordem que el musical ‘Som Flama’ era una història ubicada en els temps actuals i que viatjava a l’època de l’Imperi Romà per tractar el valor del compromís en el testimoni dels màrtirs tarragonins: ‘Som Flama’ és un musical amb guió escrit per a la ocasió i música moderna amb lletra adaptada. Els autors del guió són els germans Quim i Oriol Carreras, i el director musical és Oleguer Alguersuari. L’argument del musical es desenvolupa en l’entorn de l’escola, on els alumnes han d’elaborar un treball didàctic sobre l’antiga Tàrraco.



 

Calendari
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

arquebisbat de tarragona


WEB PATROCINADA PER