Inici
linia blanca
Any jubilar de sant Fructuós
linia blanca
Actes del martiri de sant Fructuós
linia blanca
Què és un Any Jubilar
linia blanca
Pregària i lema de l'any jubilar
linia blanca
Objectius
linia blanca
Condicions per rebre el jubileu
linia blanca
Els llocs jubilars
linia blanca
Projectes jubilars
linia blanca
Publicacions i escrits
linia blanca
Organització i enllaços
  AGENDA       NOTÍCIES       VÍDEOS   28 de març de 2024
 
Notícies Notícies

MÉS DE 200 PELGRINS PRENEN PART EN UN DIUMENGE JUBILAR MARCAT PEL BON TEMPS


El bon temps que s’ha viscut aquest dies a Tarragona ha ajudat al fet que una presència constant de pelegrins vinguts d’arreu de Catalunya i de la resta de l’Estat per prendre part en la celebració de l’Any Jubilar de Sant Fructuós vagi en augment i no s’aturi, cap de setmana rere cap de setmana. El diumenge 26 d’octubre van ser més de dos-cents els pelegrins que van arribar a Tarragona disposats a recollir el testimoni de Fructuós, bisbe, i Auguri i Eulogi, diaques.
De la província de Barcelona van arribar tres grups: cinquanta pelegrins que van ser antics alumnes dels Salesians de Sarrià; cinquanta-quatre feligresos de l’arxiprestat de Sant Sadurní d’Anoia i trenta-cinc de la Parròquia de Sant Pere de les Puel·les de Barcelona. La jornada jubilar de tots tres grups va ser semblant i va incloure la visita a la capella de Sant Pau i la capella major del Seminari; l’assistència a la missa jubilar, a les 11, a la Catedral, presidida per l’arquebisbe Pujol, excepte l’arxiprestat de Sant Sadurní d’Anoia, que va assistir a la missa de la tarda a la Catedral—, i la visita al pretori i a l’amfiteatre, escenari, aquest darrer, ara fa 1.750 anys, del martiri de Fructuós, Auguri i Eulogi.
A aquest tres grups cal sumar-hi els vint-i-tres pelegrins de Nostra Senyora de Lourdes, els trenta-tres de la parròquia de Riudecanyes i els trenta-dos vinguts a títol personal. Tots ells van gaudir d’una excel·lent jornada jubilar.



Descarregar arxiu


 

Calendari
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

arquebisbat de tarragona


WEB PATROCINADA PER